VIDEO PRODUCTIES Nieuwe content voor uw bedrijf is lonend! Registraties Video Vacatures Bedrijfsfilms Videoclips Livestreams VIDEO PRODUCTIES Wij maken onder andere video's voor: En nog vele anderen Holland Marine Service Miss World Nederland KH Harderwijk Uitvaartorganisaties VIDEO PRODUCTIES Nieuwe content voor uw bedrijf is lonend! Registraties Video Vacatures Bedrijfsfilms Videoclips Livestreams

Zichtbaarheid vergroten

Wil jij je zichtbaarheid vergroten? Een film laten maken is juist nu één van de beste mogelijkheden om je doelgroep met impact te bereiken. In hechte samenwerking met korte lijnen zijn we jouw partner voor films. Sten Kluts Audio & Entertainment denkt mee met jouw wensen en doelstellingen en adviseert vanuit de jarenlange opgebouwde marketing expertise. Wij zorgen voor een vlot en creatief traject met een optimaal resultaat.

Videomarketing en videoproductie

Een bedrijfsfilm laten maken, een productfilm laten maken of kiezen voor een ander soort film… Het begint bij het bepalen van de doelstellingen. Wij helpen je hiermee. Al in het voortraject kunnen wij je adviseren over de beste videomarketing strategie. Voor ons is het passie. Wij houden van marketing in combinatie met cinematische beelden. We praten zelf daarom ook liever over filmproductie dan over videoproductie.

Professionele films

De films van Sten Kluts Audio & Entertainment zijn van zeer hoge kwaliteit. Het eindresultaat is professioneel en straalt daarmee vertrouwen uit.

Marketing gericht

Sten Kluts Audio & Entertainment richt zich op marketing. De uiteindelijke doelstellingen worden in kaart gebracht en als rode draad in de productie verwerkt.

Meedenkend

Een goede film begint bij goed samenwerken. Tijd voor een kopje koffie! Belangrijk bij het overbrengen van de juiste boodschap. Wij denken met je mee en geven ruim advies.

Actuele techniek

Sten Kluts Audio & Entertainment werkt met de nieuwste apparatuur, voor perfecte opnames. Ook tijdens de montage worden de meest actuele technieken gebruikt.

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen één tot anderhalve minuut moet de boodschap duidelijk zijn.

Schappelijke tarieven

Sten Kluts Audio & Entertainment levert totale filmproducties tegen schappelijke tarieven. De kosten worden duidelijk gespecificeerd in heldere offertes.

BEDRIJVEN DIE VIDEOMARKETING GEBRUIKEN, GENEREREN 49%

MEER OMZET

VIDEO SPECIALISATIES

 

  • Video Vacature

  • Promotiefilm

  • Commercial

  • Productfilm

  • Aftermovie

  • Registratie

  • Livestream

Impressie van ons werk.

Hieronder staan enkele recente films die Sten Kluts Audio & Entertainment voor haar opdrachtgevers heeft mogen maken.

Back to top