DJ Huren?

Een Dj huren bij Sten Kluts Audio & Entertainment kan in alle soorten en maten.
Bij al onze DJ Drive in disco shows zorgen wij dat uw feest of partij gegarandeerd een succes wordt!

Gemakkelijk en snel een Dj huren
Zelf kiezen wat bij u past!
Hieronder ziet u opties die u kunt huren voor uw partij. De normale Dj drive-in shows zijn er vanaf €395,- incl. BTW. Heeft u een bruiloft of bedrijfsfeest dan hebben we daar ook opties voor. Al deze opties kunt u aanvullen naar uw wens vraag naar de mogelijkheden.

Eerst benieuwd hoe wij te werk gaan en wie wij precies zijn?
Vraag dan snel een vrijblijvend gesprek aan om ons bedrijf te leren kennen en:
– Uw partij door te spreken.
– Leer de door u gekozen dj kennen.
– Op uw gemak de muziekkeuze doorspreken met muziekvoorbeelden van de dj.
– Besluit na het gesprek of StenKlutsAudio iets voor u is.
Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan!

Dj Drive-in show:
Geeft u een feest voor uw verjaardag, evenement of gewoon omdat het tijd is voor een feest? Sten Kluts Audio & Entertainment heeft alles in huis om het tot een geslaagde partij te brengen. Standaard drive in show 4uur lang t/m 50 personen. Deze show is uit te breiden met meerdere opties, vraag naar de mogelijkheden.
Prijs vanaf: €785,- incl. BTW.

Dj Sten KlutsIMG_5663

Bruiloft Drive-in show:
Bruiloft drive in show t/m 80 personen. Deze show is uit te breiden met meerdere opties, vraag naar de mogelijkheden. De dag van uw leven vereist ook een goede Dj. Onze Dj Sten Kluts heeft genoeg ervaring en muziekkennis in huis om uw bruiloft feestavond tot een succes te brengen
Prijs vanaf: €895,- incl. BTW

Bedrijfsfeest Drive-in show:
Een bedrijfsfeest is iets waar iedere werknemer toch stiekem wel een beetje naar uitkijkt en misschien een praatje te maken met die leuke collega of eens goed bij te praten met een vriend van de afdeling. Een ontspanningsmoment om eens lekker los te gaan op de dansvloer.
Sten Kluts Audio & Entertainment heeft al vele geslaagde bedrijfsfeesten op zijn naam mogen zetten en komt vaak terug bij een grote groep tevreden bedrijven. Wilt u ook een feest waar nog lang over nagepraat zal worden, vraag snel een offerte aan!
Hier onder ziet u een foto van de standaard Bruiloft drive in show t/m 80 personen.
Deze show is uit te breiden met de opties op de pagina Extra’s
Prijs vanaf: €895,- incl. BTW.


Ervaring
Het precieze aantal weten we niet maar uit de laatste telling bleek dat we in de 6 jaar tijd dat we actief zijn al meer dan 345 feesten hebben gedraaid en daarom sinds 2014 ook durven te zeggen dat 100% van de feesten waar wij staan een geslaagde avond is en een volle dansvloer heeft.
Onze dj’s worden speciaal gekozen door Sten Kluts om zeker te zijn dat ze allemaal even veel weten van inspelen op het publiek, niet bang zijn om de microfoon te pakken en natuurlijk een goede en brede muziekkennis hebben om er een onvergetelijke avond van te maken. Bekijk ons fotoboek voor een impressie.
Bekijk het fotoboek!

Een breed assortiment
Wilt u een Dj huren, een band huren, een bedrijfsevenement organiseren of simpelweg microfonie bij een opening van een nieuw pand. Wij zijn naast een Drive-in show bedrijf ook een volledig verhuurbedrijf van audio apparatuur. Twijfel niet en vraag een offerte aan via de mail met uw specifieke wensen, u krijgt van ons binnen 24uur een prijs terug met de mogelijkheden.

Een dj huren bij Sten Kluts Audio & Entertainment kan in alle steden en dorpen van Nederland.
Wij zijn vooral veel actief in: Zeewolde, Harderwijk, Nunspeet, Ermelo, Almere, Dronten, Lelystad, Putten, Elburg, Hierden, Huizen, Blaricum, Bussum, Hilversum, Soest, Amersfoort, Leusden, Zwolle en Nijkerk.

 

Wij van Stenklutsaudio doen veel drive-in shows voor:

  • Bruiloften
  • Verjaardagsfeesten
  • Surprise party’s
  • Sweet 16 / 18 (zie pagina Sweet16)
  • Schoolfeesten (zie pagina schoolfeesten)
  • Bijeenkomsten
  • Optredens (zie pagina optredens)
  • Festivals, evenementen

U kunt contact opnemen met ons via de pagina ‘Contact’