Bruiloften

UW BRUILOFT DJ BOEKEN

 

De meest belangrijke dag in uw leven, alles moet goed gaan en u kunt zich geen fouten permitteren. Het is altijd maar hopen dat de dj goed is.

Bij Sten Kluts Audio hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Wij weten hoe belangrijk uw bruiloft voor u is en zullen er dan ook alles aan doen er een geslaagde avond van te maken. Onze meest ervaren DJ is DJ Sten Kluts, met al meer dan 200 bruiloften op zijn naam zal hij er een onvergetelijke avond van maken.

Ook hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken om ziekte. Mocht de DJ die u gekozen heeft niet kunnen, komt er een minstens net zo ervaren DJ voor in de plaats. Ook als die DJ een andere opdracht heeft, zorgen wij daar voor een vervanger. Bruiloften gaan bij ons altijd voor!

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Contact

Bespreking en advies via de telefoon of mail. (Inventarisatie van de aanvraag)

Stap 1

Offerte

Op basis van de eerste informatie maken wij een offerte.

Stap 2

Afspraak plannen

Mocht de prijs u passen maken we een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en alles nog eens zorgvuldig door te nemen. (Datum van uw partij word alvast geblokt onder voorbehoud)

Stap 3

Bedenktijd

Na de kennismaking en eventueel een nieuwe offerte heeft u alle tijd om rustig na te denken over het aanbod en de samenwerking.

Stap 4

Bevestiging

Zodra u er uit bent hebben we contact en bevestigen wij de partij in de agenda en gaan wij alles in orde maken voor de partij.

Stap 5

Feest!

De dag is aangebroken en wij zijn klaar om te gaan! Wij hebben alle informatie op zak. Tijd om er een onvergetelijke avond van te maken!

Stap 6
Back to top